Services

SERVICES FOR

PRIVATE & ERHVERV

Lagerhotel m/ Pick & Pack

Mangler du lagerplads eller Lagerhotel til Webshop - så lad os hjælpe!

Vi har et stort Lagerhotel i Frederikshavn, der venter på dine varer. Vores lagerhotel ligger ideelt i forhold til færger, tog og motorvej og dermed salg/-levering til Danmark, Sverige, Norge mfl.

Har du brug for lagerplads i kortere eller længere perioder, eller et buffer lager - så kontakt os. Vi kan sikkert hjælpe. Læs mere om vores Lagerhotel.

Produktion & Montage

Produktion & Montage -special løsninger til erhverv.

Vi tager imod alle emner, store som små. Vores moderne faciliteter og kvalificerede medarbejdere sikrer, at vi kan tilbyde en lang række løsninger, såsom: Ettiketering, samling af kabler, el-artikler og lign. noon-food pakning, samt anden montage & samling.

Læs mere om hvad der er vi tilbyder indenfor Montage & Produktion.

Web Design & Online Marketing

Professionelle hjemmesider/webshops. Få Online Marketings hjælp.

Vi tilbyder bl.a. komplet og køreklar hjemmeside designet efter dine ønsker og behov. Når du bestiller en hjemmeside/webshop ved Topvirk, så får du en komplet køreklar hjemmeside, der virker optimalt. Her kan du præsentere din virksomhed og dine produkter på den mest optimale måde overfor dine kunder. Læs mere omkring Hjemmeside Design & vores Online Marketing.

Maling & Lakering

Maling & Lakering for private & erhverv. Få et uforpligtende tilbud!

Vi tager imod alle emner, store som små. F.eks. biler, MC, både, møbler i alle størrelser, køkken, døre osv. Så står du og har et emne der skal males, lakeres, pakkes eller har du et fagrelateret problem, der skal løses - så kontakt os. Vi udfører arbejde for både virksomheder & private.

Læs mere om vores Maling & Lakering.

Bogholderi & Administration

Få hjælp til Bogføringen eller Administrationen i firmaet eller foreningen.

Få hjælp til bogføringen og/eller Administrationen i dit firma eller forening.

Mangler du eller din virksomhed hjælp til bogføringen, så står vore kompetente og velkvalificerede bogholdere parat til at hjælpe. 

Få mere tid til til salg, marketing og andet - og lad os ordne bogføringen.

Læs mere om vor Bogholderi & Administration her.

Tryk & Broderi

Vi tilbyder tryk- & broderi for både private og erhverv.

Vi  kan hjælpe med alt i broderi og tekstil tryk på tøj, sportstøj, t-shirts, arbejdstøj, sponsoreret tøj og firmatøj mm. Vi tager både imod små ordre på 1 stk. fra private, til større partier for tøjproducenter eller andre med behov for hjælp. Ved Topvirk  har vi kvaliteten i højsædet til en altid fair pris.

Læs mere om Broderi & Tekstil Tryk.

Topvirk er en socialøkonomisk virksomhed, der bl.a. beskæftiger mennesker, der er bevilget et fleksjob. Så når du bruger Topvirk, er du socialt ansvarlig og du styrker dermed det rummelige arbejdsmarked og din CSR-Profil.

Fleksible Løsninger

 

Vi specialiserer os i at finde individuelle løsninger til dig eller din virksomheds behov. Har du brug for hjælp til en opgave, også selvom den ikke står beskrevet her på siden. 

Så kontakt os og hør om vi kan hjælpe.

Kontakt OsTopvirk

Perspektivvej 2

9900 Frederikshavn


Telefon: (0045) 72 62 90 00

Copyright @ All Rights Reserved | Topvirk Cvr.: 34107998 | Sitemap | GDPRKontakt Os