Web Design & Online Marketing

WEB DESIGN &

ONLINE MARKETING

Web Design & Online Marketing

Vi kan hjælpe dig med at lave en komplet og køreklar hjemmeside designet efter dine ønsker og behov, samt hjælpe dig med din online marketing.


Når du bestiller en hjemmeside ved Topvirk, så får du en komplet køreklar hjemmeside, der virker og som du har 100% kontrol over og ejer.

Med en hjemmeside kan du præsentere din virksomhed og dine produkter på den mest optimale måde overfor dine kunder.


Har du allerede en hjemmeside, men manglersynlighed på Google og deraf kunder. Lad os kigge på det, vi kommer gerne med et gratis Seo tjek og uforpligtende tilbud - send forespørgsel til smn@topvirk.dk.

Har du allerede en hjemmeside, men mangler trafik & kunder? Vi kan give dig mere trafik & kunder v.h.a.


Online Marketing - SEO & Linkbuilding

Vi tilbyder bl.a. en starter Linkbuilding pakke m/20 Kvalitets Links til kun kr. 4.995,- ekskl. moms.

Linkbuilding går ud på at få nye links, der peger tilbage på din hjemmeside - hvorved du får bedre placeringer på f.eks. Google.

Søgeoptimering med Linkbuilding betyder alt! Uden links, der peger på din side, da vil den være næsten "usynlig" for søgemaskinerne og dine placeringer på Google vil ikke være ret god.

Når søgemaskinerne skal indeksere din side, så ser de både på indholdet og hvor mange links der peger på din side. Hvis de f.eks. skal vælge mellem to konkurrerende sider, hvor den ene side har 20 indgående links og den anden kun har 5 indgående links. Så vil den med de 20 indgående links - højst sandsynligt blive meget bedre placeret/indekseret på de samme søgeord. Også selvom indholdet måske endda er bedre på den med de 5 indgående links. Kontakt os gerne og hør mere om hvad vi kan tilbyde.


Ønsker du ny hjemmeside eller en køreklar Webshop, så se herunder:


Web Design - Hjemmesider & Webshops

Hjemmeside Design    |  Fra kun - Kr. 4.995

Individuelt visuelt designet hjemmeside, heri indgår bl.a. oprettelse af menu, tekst, sideopsætning, personlig e-mail, kontaktformular, sociale plugins, favicon, on-page SEO og meget mere.

Prisen er for forside og én underside, altså 2-sider - herefter er der en merydelse på kr. 695 pr. side.


Webshop Design    |  Fra kun - Kr. 12.995

Individuelt visuelt designet webshop, oprettelse af basis menu, op til 6 basis sider og tekst, on-page SEO, installering og klargøring af woocommerce webshop plugin, fragt, sikkerheds- og andre vigtige installeringer. Prisen er fast, dog kan enkelte ønskede ekstra funktioner have en merydelse, dette vil du få besked om ved tilbudsgivning, an på dine ønsker og behov. 


INDEN DU BESTILLER

Du kan forberede meget selv, inden bestillingen af din nye hjemmeside eller webshop.

Udarbejd eventuelt en kort tekst til: Forside, Om Os, Referencer, Handelsbetingelser, Opgaver eller Services der tilbydes og lignende. Saml eventuelle relevante billeder af arbejde, produkter, logo mm.

Salg & Online Marketing

 

Topvirk tilbyder dig hjælp til forskellige former for markedsføring af din virksomhed. Har du selv ideen, men ikke tiden til at udføre opgaven - så er Topvirk sikkert løsningen for dig. Vi udfører opgaver indenfor:


Leads /- Lead generering

Vi hjælper dig med at finde firmaer og de helt rigtige kontaktpersoner.


Online Marketing

Vi kan hjælpe dig med bedre online synlighed via f.eks. SEO (søgeoptimering) herunder Linkbuilding og hjemmeside opbygning.


Markedsføringsmateriale

Vi kan hjælpe dig med udarbejdelse af forskelligt markedsføringsmateriale, såsom; foldere, breve, annoncer og reklamer, logoer, visitkort og meget mere.

Lad os hjælpe dig

 

Kontakt os gerne- og hør om vi også kan hjælpe dig med markedsføringen. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.


Kontakt vores Web & Marketingsafdeling

v/ Steen M. Nielsen

  • E-mail: smn@topvirk.dk


FÅ ET UFORPLIGTENDE

TILBUD PÅ

WEB DESIGN ELLER ONLINE MARKETING