Malerafdeling

MALING &

LAKERING

Maling & Lakering - For både private & erhverv


Vores malere står klar til at hjælpe dig

Vi tager imod alle emner, store som små, og vi udfører arbejde for både private kunder og erhvervskunder.

Står du med et emne der skal lakeres/males eller har du et fagrelateret problem, der skal løses - Vil du gerne forhøre dig om priser - så kontakt os gerne.

Fordele ved at bruge vores service er bl.a.:


  • Vi har stor kapacitet & faguddannede malere – Vores faguddannede malere, står altid parat til at hjælpe dig med deres ekspertise. Med vores store malerkabine kan vi både tage imod store emner & underleverandør opgaver.


  • Vi tilbyder fleksible løsninger efter dit behov – Foruden at tage imod store emner og partier for virksomheder, da tager vi også gerne imod mindre opgaver for private. Vi finder altid en løsning efter dit behov og budget.


  • Vi er gode repræsentanter for dig eller din virksomhed – Vores medarbejdere er professionelle, samvittighedsfulde, omhyggelige og gode repræsentanter for de virksomheder der samarbejdes med. Hos os er sikkerhed og tavshed en selvfølge.


Få et uforpligtende tilbud

Står du med et emne der skal lakeres eller har du et fagrelateret problem, der skal løses - Vil du gerne forhøre dig om priser - så kontakt os. Vi udfører arbejde for både virksomheder og private.

Maling & Lakering

 

Vi har stor erfaring og kan bl.a. løse opgaver indenfor:


  • Biler og motorcykeldele - Vi har stor erfaring og er dedikerede for at lave den bedste maling og lakering af din motorcykel, amerikanerbil o. lign. Da kun det bedste er godt nok.


  • Skabe, låger, døre og møbler - For både virksomheder og private. Skal dine gamle døre, møbler eller  køkkenlåger shines op, og se ud som nye. Så lad os hjælpe.


  • Alt i slibning, maling og lakering - For erhverv og private.


  • Blanding af farver - Vi kan blande alle Ral- og NCS farver, da vi har vores eget blandingsanlæg til mailing og industrifarver bl.a. til biler, både og motorcykler.

Lad os hjælpe dig

 

Kontakt

Værkfører Allan Eckhardt

  • E-mail: ale@topvirk.dk
  • Telefon +45 30 59 79 53

Telefontid - Produktion:

Mandag-Torsdag 8:00-15:30

Fredag 8:00-12:00.

FÅ ET UFORPLIGTENDE

TILBUD PÅ

MALERARBEJDE